Kütahya’da Arazöz ile Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kütahya Simav’da Arazi ve Otomobil Kaza Yaptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kütahya’nın Simav ilçesinde meydana gelen trafik kazasında arazi aracı ile otomobil çarpıştı ve kazada araç sürücüsü hayatını kaybetti, eşi ise yaralandı.

Olayla ilgili bilgilere göre, yangın ihbarına giden Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait 43 KZ 692 plakalı arazi aracı, Hisarbey köyü yol ayrımında 34 BNY 28 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kaza sonucunda otomobil sürücüsü olan 79 yaşındaki Bünyamin Gökgöz hayatını kaybederken, ağır yaralanan eşi K. Gökgöz (73) Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Kalp hastalıklarına karşı sağlıklı yaşam tarzı ve beslenme önerisi

Medicana Zincirlikuyu Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Mustafa Can, beslenme alışkanlıklarının kalp ve damar sağlığı üzerinde önemli etkileri olduğunu belirtti.

Türkiye’de geçen yıl anne ölüm oranı yüz binde 11,5’e geriledi: En düşük seviye

Sağlık Bakanlığı, 2024’te anne ölüm oranının yüz bin canlı doğumda 11,5’e düştüğünü ve bu değerin Türkiye’de bugüne kadar kaydedilen en düşük oran olduğunu açıkladı. Bebek ve 5 yaş altı ölüm hızlarında da düşüş yaşandı. Açıklamada, bu başarıyla 2025 hedeflerinin aşıldığı belirtildi.

Uzmanından el ve koltuk altı terlemesine çözüm: Ortalama 1 saat süren cerrahi işlemle tedavi ediliyor

Uzmanından el ve koltuk altı terlemesine çözüm: Ortalama 1 saat süren cerrahi işlemle tedavi ediliyor

E vitamininin cilde 5 faydası

E vitaminin cildi bir yandan nemlendirip onardığını bir yandan da UVB ışığını emerek güneşin zararlı etkilerine karşı koruduğunu belirten Merve Öz ‘‘Dolayısıyla güçlü bir antiaging özelliğe sahiptir’’ dedi.

Prof. Dr. Kılınç: 15 yaş üstü nüfusta her üç kişiden biri sigara kullanıcısı, yüzde 35’i tütün kullanıyor

“Hiç bu kadar fazla tütün tüketilmemişti!”

Her yaşın hastalığı! Kabızlığa karşı en etkili silah: Su, lif ve hareket

Zor ve sert dışkılama, tam boşaltım sağlanamaması gibi durumların da kabızlık olarak tanımlanabileceğini ifade eden Gastroenteroloji ve Dahiliye Uzmanı Prof. Dr. Aytaç Atamer, kabızlığın nedenlerini ve risk faktörlerini açıklayarak, beslenme ve günlük rutin değişiklikleriyle nasıl önlenebileceği hakkında bilgi verdi.